ارتباط مستقیم نیمی از کشورهای عربی با بشار اسد

جمعه 27 ارديبهشت 1392
11:00
ارتباط مستقیم نیمی از کشورهای عربی با بشار اسد سایت سوری به نقل از منابع رسانه ای در این کشور تأکید کرد چند کشور اروپایی و عربی ارتباط مستقیم خود را با نظام سوریه آغاز کرده اند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت اینترنتی "داماس پوست" اعلام کرد، دست کم 3 کشور اروپایی یعنی آلمان، بلژیک و ایتالیا تماس مستقیم خود را با دمشق آغاز کرده اند .
این سایت تأکید کرد به غیر از عربستان سعودی، دست کم نیمی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم با سوریه در ارتباط هستند.
داماس پوست به نقل از منابع خود خاطرنشان کرد، واشنگتن پذیرفته است که بشار اسد تا پایان دوره ریاست جمهوری در پست خود باقی بماند، و به تعویق افتادن نشست ژنو 2 با توافق روسیه و آمریکا برای آماده کردن افکار عمومی در آمریکا جهت پذیرفتن تغییر موضع مسئولان این کشور در خصوص راه حل بحران سوریه اتخاذ شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست