نظر نخست وزیر عراق درباره فدرالیسم

سه شنبه 31 ارديبهشت 1392
14:01
نظر نخست وزیر عراق درباره فدرالیسم نخست وزير عراق از طرح ايجاد يك منطقه فدرال در استانهاي غربي اين كشور در صورتي كه ساكنان اين استانها خواهان آن باشند، استقبال كرد.

به گزارش روز سه شنبه پايگاه خبری شبكه العالم، "نوري مالكي" گفت: طرفداران جنگ با ما و علماي دين و اعضاي عشاير به بن بست رسيده اند؛  اگر خواهان ايجاد منطقه فدرال هستند ما از آن استقبال مي كنيم.
وی افزود: ايجاد منطقه فدرال در اين استانها طبق چارچوب هاي قانوني و قوانين امري طبيعي است.
مالکی با بیان اینکه چنین منطقه‌ای باید از راه‌های رسمی ایجاد شود و نه استفاده از زور و یا ربودن افراد، اظهار داشت: حق نداريم از تشكيل منطقه فدرال براساس اصول و قوانین، جلوگیری کنیم.
مالكي تأکید کرد: برخي از خواسته ها قابل اجرا و قانوني است و شمار زيادي از آنها را انجام داده‌ايم و بقیه را نيز انجام خواهيم داد اما جنگ طلبان و كساني كه از صف آرايي مقابل قانون اساسي و مقابله با شيعيان سخن گفته‌اند بايد تحت پيگرد قرار گرفته و صداي آنها خاموش شود؛ هرگز با آنها مذاكره نمي كنيم بلكه با شهروندانی گفت وگو می کنیم که خواسته‌هايی واقعي دارند.
نخست وزير عراق از شيوخ عشاير و علماي دين و فرهنگيان اعم از زن و مرد خواست تا با برگزاري كنفرانس ها و نشست ها با حملات طایفه‌اي مقابله كرده و به ساختن عراق دعوت كنند.
وي اظهار داشت: حاميان طایفه گري هرگز نخواهند توانست امنيت كشور را بر هم بزنند و تعداد خودروهای بمب گذاری شده‌ای که توسط نيروهاي امنيتي کشف و خنثی شده‌اند بیشتر از تعداد خودروهایی است که منفجر شده.
مالكي گفت: ربودن سربازان و قتل آنها صبر و تحمل را پايان داده است  به همین دلیل از دستگاههاي امنيتي مي خواهم كه جنايتكاران را در هر مكاني كه هستند تحت تعقيب قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد


روسیه: انتخابات کنگره رویکرد ترامپ را تغییر نمی‌دهد


هشدار رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره عواقب اقدام نظامی جدید علیه ایران


هشدار ایتالیا درباره تهدیدهای سایبری؛ بانک فرانسوی هدف سارقان قرار گرفت


عربستان و سوریه با حضور شرع و بن‌سلمان توافق‌نامه‌ امضا کردند


ایلان ماسک پس از شکست جمهوری‌خواهان، پیام‌های انتخاباتی خود را پاک کرد


فاکس‌نیوز: جی‌دی ونس با حامیان ناراضی ترامپ ائتلاف تشکیل می‌دهد


ترامپ: قصد برکناری وزیر جنگ را ندارم


شهادت 7 غیرنظامی یمنی در حمله هوایی عربستان سعودی