نخستین واکنش صهیونیستها به انهدام خودروی نظامی

سه شنبه 31 ارديبهشت 1392
22:19
نخستین واکنش صهیونیستها به انهدام خودروی نظامی در پی تأکید ارتش سوریه بر هدف قرار دادن یک خودروی نظامی رژیم صهیونیستی در جولان، رئیس ستاد ارتش این رژیم تهدید کرد که رئیس جمهور سوریه هزینه نا امن کردن جولان را خواهد پرداخت.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "بنی گانتز" گفت: "در صورتیکه بشار اسد (امنیت) جولان را به خطر بیندازد، بهای آن را خواهد پرداخت".
وی با این حال بیانیه ارتش سوریه مبنی بر هدف قرار دادن یکی از خودروهای نظامی این رژیم در جولان به دلیل تجاوز به خاک سوریه را تکذیب کرد.
گانتز مدعی شد، یک گشتی نظامی در نوار مرزی حضور داشت و وارد سوریه نشد، و این گشتی از یکی از مواضع سوریه 3 بار هدف قرار گرفت.
ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعلام کرد یکی از پایگاه های نظامی سوریه را در پاسخ به این حمله ویران کرده است.
درحالیکه ارتش سوریه دیروز تصاویر خودروی نظامی رژیم صهیونیستی را که در جریان عملیات پاکسازی شهر مهم و راهبردی "القصیر" از گروه های مسلح و تروریستی کشف شده منتشر کرد، گانتز مدعی شد که استفاده عناصر مسلح از خودروهای نظامی این رژیم در جنگ با ارتش سوریه کاملا بی اساس است!
نیروهای ارتش سوریه در این خودرو مقادیری تجهیزات ارتباطی و ارسال پارازیت کشف کردند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد