مخالفان سوری در کنفرانس ژنو 2 شرکت می کنند

يکشنبه 5 خرداد 1392
22:22
مخالفان سوری در کنفرانس ژنو 2 شرکت می کنند العالم، دمشق - عضو دفتر اجرایی گروه مخالف "هیات هماهنگی ملی سوریه" از مشارکت این هیات در کنفرانس ژنو 2 خبر داد.

 "اکرم الاکرمی " در گفت وگو با شبکه خبری العالم، اظهار داشت: هیات هماهنگی ملی سوریه از مشارکت یکپارچه مخالفان در کنفرانس ژنو و یا دست کم دیدگاه مشترک مخالفان داخلی و خارجی در این اجلاس استقبال می کند. 

عضو دفتر اجرایی هیات هماهنگی ملی سوریه اختلافات مخالفان خارج نشین را طبیعی دانست و گفت: این ائتلاف از گروه های چپگرا و راست گرا تشکیل شده و تناقض هایی در دیدگاه آنها وجود دارد؛ اما اختلافات درباره مشارکت در کنفرانس ژنو به زودی حل خواهد شد و همه بر مشارکت توافق خواهند کرد.

اکرمی گفت: اخوان المسلیمن در این ائتلاف در اکثریت قرار دارد اما همه گروه های مخالف باید در آینده سوریه نقش داشته باشند.

ولید المعلم وزیر خارجه سوریه نیز امروز از حضور دولت این کشور در نشست ژنو خبر داد.

26-18:41   

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا