به جرم جذب نیرو برای اعزام به سوریه

پلیس اسپانیا هشت عضو القاعده را دستگیر کرد

جمعه 31 خرداد 1392
16:20
پلیس اسپانیا هشت عضو القاعده را دستگیر کرد وزارت کشور اسپانیا اعلام کرد که هشت نفر را در شهر السبته – شمال آفریقا و در خاک مراکش – دستگیر کرده است که برای سازمان القاعده عضو گیری می کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از رویترز، این وزارتخانه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد این عملیات را واحد اطلاعات و عملیات وابسته به پلیس و نیروهای امنیتی اسپانیا اجرا کرده‌اند.
در این بیانیه همچنین آمده است که شبکه اسپانیایی – مغربی که دستگیر شده‌اند مسول ارسال نیروهای جهادی برای جنگ در کنار القاعده در سوریه هستند.
به گفته وزارت کشور اسپانیا این شبکه تاکنون ده‌ها تن را برای نبرد با ارتش و ملت سوریه روانه این کشور کرده‌ است.
گفته می‌شود که صدها شهروند اروپاییی برای نبرد در کنار القاعده از این کشورها راهی سوریه شده‌اند و تاکنون ده‌ها تن از آنها کشته و زخمی شده‌اند.
کشورهای اروپایی ترجیح می‌دهند این افراد که به سوریه رفته‌اند همگی کشته شوند تا اینکه زنده به اروپا بازگشته و موجب دردسر شوند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم