تبرئه افسر بحرینی از اتهام شکنجه روزنامه نگار زن

دوشنبه 3 تير 1392
13:09
تبرئه افسر بحرینی از اتهام شکنجه روزنامه نگار زن دادگاه تجدید نظر بحرین، افسر متهم به شکنجه یک روزنامه نگار زن را تبرئه کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دادگاه تجدیدنظر بحرین دیروز یک افسر زن را از اتهام شکنجه "نزیهه سعید" روزنامه نگار زن بحرینی در زمان بازداشت در سال 2011 تبرئه کرد. این در حالی است که طبق اذعان پزشکی قانونی بحرین این روزنامه نگار زن در دوره بازداشت زخمی شده است.
نزیهه سعید، روزنامه نگار بحرینی درباره حکم تبرئه افسر مذکور گفت: آیا سه گزارش از پزشکی قانونی برای محکوم کردن یک افسر شکنجه گر در دادگاههای بحرین به اتهام شکنجه زندانی کافی نیست ؟! .
پایگاه جمعیت وفاق اسلامی بحرین در این باره نوشت: حکم مذکور در ادامه تبرئه قاتلان شهدای بحرینی و تخفیف احکام نظامیان محکوم به حمله به منازل انجام می گیرد. این در حالی است که رژیم آل خلیفه مخالفانی را که گناه آنها بیان دیدگاههایشان بوده، به تحمل مجازاتهای سنگین محکوم کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم