ترک سیگار با کمک تلفن همراه

پنج‌شنبه 6 تير 1392
18:16
ترک سیگار با کمک تلفن همراه یک مهندس روس مدعی است نرم افزاری را برای تلفن همراه هوشمند (اسمارت فون) اختراع کرده که به ترک سیگار کمک می کند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "دنیس آنیسیموف" از شهر "نگنی تایجل" روسیه نرم افزاری را برای ترک سیگار ساخته که به گفته وی با کمک تلفن همراه کار می کند. وی نام این نرم افزار را " داد نزن ! ترک خواهم کرد " گذاشته است.
تلویزیون روسیه گزارش داد این نرم افزار، برای سیگاری ها اختراع شده است و فرد سیگاری با داشتن این نرم افزار نباید پیش از شنیدن هشدار ِ پخش شده از تلفن ِ همراه دست به سیگار ببرد؛ و از آن جا که اختیار سیگار کشیدن خود را به تلفن همراه می سپارد، تلفن همراه اقدام به فاصله انداختن میان هر دو نوبت کشیدن سیگار می کند.
کارشناسان روانشناسی بر این باورند که این برنامه، علاوه بر کمک به سیگاری ها برای ترک سیگار ماموریت دیگری نیز دارد؛ این نرم افزار به صورت ضمنی به شخص سیگاری یادآوری می کند که چه مقدار از وقت خود را بیهوده هدر می دهد و همین دو مساله، شخص سیگاری را برای ترک سیگار ترغیب و تشویق می کند.

26

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش