بازداشت 183 بحرینی در یک ماه

چهارشنبه 12 تير 1392
14:01
بازداشت 183 بحرینی در یک ماه مرکز آزادی و حقوق بشر جمعیت وفاق بحرین از بازداشت 183 شهروند بحرینی در ماه ژوئن 2013 خبر داد.

 به گزارش روز چهاشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای رژیم آل خلیفه در ماه گذشته به 263 منزل حمله کردند که بیشتر این موارد پس از نیمه شب اتفاق افتاده و نیروهای امنیتی در اینگونه حملات اقدام به تخریب، مصادره و سرقت اموال منقول کرده و شهروندان را مورد ضرب و شتم و توهین قرار داده اند.

وفاق تأکید کرد که 4 نفر از بازداشت شدگان زن و 9 نفر دیگر نیز کودک هستند.

بر اساس این گزارش در نتیجه خشونت و استفاده از زورعلیه معترضان بحرینی که خواستار تحولات دموکراتیک در کشورشان هستند  بیش از 68 شهروند مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

در همین حال، 29 شهروند بحرینی به دست نیروهای رژیم آل خلیفه در معرض شکنجه قرار گرفتند و در 49 مورد اموال آنها توقیف شد.

در این ماه بیش از 448 مورد تظاهرات مسالمت آمیز در استانها و مناطق مختلف بحرین برگزار شد و نیروهای رژیم آل خلیفه نیز در بیشتر موارد به تظاهرکنندگان حمله کرده و 206 منطقه مسکونی را مورد هجوم قرار داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد