مالکی:اخوان المسلمین در سیاست شکست خورد

جمعه 14 تير 1392
09:18
مالکی:اخوان المسلمین در سیاست شکست خورد العالم - نخست وزیر عراق گفت که سقوط نظام اخوان المسلمين در مصر تاكيدي بر شكست سياسي آنها است و اين گروه در سوریه هم آينده اي نخواهند داشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم نوری مالكي در صفحه خود در شبکه اجتماعی تویتر با بیان اینکه سقوط نظام اخوان المسلمين در مصر گواهی بر شكست سياسی آنان است، افزود : هيچ نظام اخوانی حاكم در منطقه به خاطر تجربه ضعيفشان در زمينه سياسی و تكيه زياد آنها بر خشونت و قتل به جای سياست، به موفقيت نخواهد رسيد و آنها نه در سوريه و نه در غير از سوريه آينده ای نخواهند داشت زيرا يك سازمان شكست خورده هستند.

وی تاکید کرد : من پيشتر به گروه اخوان المسلمين هشدار داده و به آنها گفتم كه شما تاريخ را نخوانده ايد و آينده را نمی شناسيد و اين يك روند انعكاسی است كه فضای تروريسم و حمايت از القاعده، النصره و تندروها را گسترش داد و بازتاب آن به خود شما خواهد رسيد و اين روند مثل يك گلوله برفی است كه بزرگ و بزرگتر خواهد شد و آتش آن دامن همه شما را خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟