ادامه پیشروی ارتش سوریه؛

کشف تونل یک کیلومتری آمادۀ انفجار درحمص

چهارشنبه 19 تير 1392
20:29
حمص، العالم – به گزارش خبرنگار شبکه العالم از شهر حمص، درگیری ها در مناطق مختلف شهر حمص بین ارتش سوریه و گروه های مسلح ادامه دارد و ارتش توانسته است با پیشروی در الخالدیه افراد مسلح را دچار وحشت و سردرگمی کند.

"رؤی العلی" خبرنگار شبکه العالم امروز (چهارشنبه) از حمص گزارش داد: نیروهای ارتش همچنان مکان استقرار تک تیر اندازان و گروه های مسلح را در محله های "باب هود" و "جورة الشیاح" هدف قرار می دهند.

وی از پیشروی ارتش در شهر الخالدیه حمص و کشف تونل های زیرزمینی گروه های مسلح خبرداد.

بنابر این گزارش نیروهای ارتش سوریه توانسته اند در منطقه کفرعایا در جنوب غربی حمص 4 تونل متعلق به افراد مسلح از جمله یک تونل یک کیلومتری بمب گذاری شده آماده انفجار را کشف کنند.

خبرنگار العالم گفت: به دنبال اختلافات بین گروه های مسلح، یک عنصر تروریستی مسلح در محله "هنانو" اقدام به انفجار کارگاه ساخت مواد منفجره و موشک وابسته به جبهه تروریستی موسوم به النصره کرد که در نتیجه آن 12 فرد مسلح کشته و 27 نفر زخمی شدند.
MKH-10-11:59

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند