ترکیه گذرگاه وهابی های تکفیری اردنی به سوریه

پنج‌شنبه 20 تير 1392
08:48
ترکیه گذرگاه وهابی های تکفیری اردنی به سوریه العالم - جریان سلفی‌های وهابی تکفیری اردن فاش کرد که شماری از تکفیریهای این کشور از طریق ترکیه وارد حلب شده اند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، برخی منابع جریان سلفی اردن در گفتگو با روزنامه الغد چاپ اردن فاش کردند که 10 نفر از سلفی های این کشور از طریق ترکیه وارد حلب شده اند.

ورود سلفی های تکفیری و گروه های مسلح و تروریستی از اردن و از طریق استان درعای سوریه هم مرز با اردن غیر ممکن شده است چون ارتش سوریه تدابیر امنیتی را در مرزها با این کشور تشدید کرده است.

منابع سلفی اردنی حضور بیش از 400 تروریست عضو سلفی‌های اردن را در سوریه تأیید و خاطرنشان کردند که بیشتر آنها در درعا حضور دارند و تاکنون حدود 40 نفر از آنان نیز در درگیری با ارتش سوریه کشته شده اند.

منابع امنیتی لبنانی نیز تأیید کردند که گروههای وابسته به جبهه تروریستی النصره از طریق راههای صعب العبور و غیر قانونی از سوریه وارد لبنان می شوند و در منطقه بقاع غربی مستقر هستند.

این منابع افزودند: بین این گروههای تروریستی و انفجار روز سه شنبه (18تیر ماه) در بیروت رخ داد، ارتباط وجود دارد.

انفجار بمب عصر روز سه شنبه در منطقه "بئر العبد" در جنوب پایتخت لبنان 53 زخمی برجای گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم