انهدام مقر فرماندهی تروریست‌ها در دمشق

دوشنبه 24 تير 1392
16:42
انهدام مقر فرماندهی تروریست‌ها در دمشق خبرنگار العالم در سوریه، ساعتی پیش (بعدازظهر دوشنبه) از انهدام مقر فرماندهی تروریست های مسلح در منطقه برزه دمشق و کشته شدن تمامی افراد مستقر در آن خبر داد.

از سوی دیگر، تروریست ها نیز آکادمی پلیس در منطقه القابون در حومه دمشق را با همپاره هدف قرار دادند که خسارت هایی در پی داشت.

بنا بر این گزارش، در حمص نیز شماری از تروریست ها که قصد حمله به روستای فله در حومه حمص را داشتند، توسط نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیدند.

در منطقه قرابیص حمص هم نیروهای ارتش سوریه، تلاش تروریست ها برای نفوذ به باغ های منطقه الوعر را ناکام گذاردند.

اما از ادلب هم خبر می رسد که ارتش سوریه، محل تجمع تروریست ها را هدف قرار داده و تلاش آنها برای انفجار چند بمب را ناکام گذارده است.

خبرنگار العالم همچنین از هلاکت شماری از تروریست های جبهه النصره در مناطق الکرامهم و شدادی در حومهم شهر حسکه خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را استان تعز را به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود


سلاح مقاومت و نقش آن در فروپاشی طرح های سلطه جویانه دشمنان


کارشناس یمنی: ادامه تجاوزات عربستان نقطه پایانی بر چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهد گذاشت


بهای نفت در اوج شش‌ ماهه؛ طلا به کف یک‌ساله رسید