10 کشته در انفجار خودرو در حومه دمشق

پنج‌شنبه 3 مرداد 1392
19:34
10 کشته در انفجار خودرو در حومه دمشق تلویزیون دولتی سوریه از انفجاریک خودروی بمب گذاری شده در میدان السیوف در منطقه جرمانا واقع در ریف دمشق خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، اقدام تروریستها در منفجر کردن یک خودروی بمب گذاری شده در میدان السیوف جرمانا موجب کشته شدن ده نفر و مجروح شدن 62 نفر شد.

یکی از ساکنان این منطقه در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه گفت: در این انفجار  منزل ما لرزید و پس از آن صدای شلیک گلوله به گوش رسید.

به گزارش خبرنگار العالم در سوریه، تشکل تروریستی موسوم به "دولت اسلامی عراق و شام"، مسئولیت این اقدام تروریستی را بر عهده گرفته است.

شبکه خبری سوریه نیز تصاویری از مکان  انفجار و تخریب شدید اماکن تجاری و ساختمانهای مسکونی مشرف بر میدان و تعداد زیادی خودروی  سوخته را به نمایش گذاشت که شمار زیادی از شهروندان پس از انفجار در محل حاضر شده و آن را  پاکسازی کردند.

خبرگزاری سانای سوریه نیز درهمین خصوص گفت: افراد مسلح،  بمب آهن ربایی را  که به خودروی خانم دکتر رغد الفرا متخصص چشم متصل کرده بودند، منفجر کردند.

سانا به  نقل از فرمانده پلیس گفت: افراد مسلح پس از سوار شدن الفرا به خودرو آن را منفجر کردند که در پی آن به شدت مجروح و سپس به بیمارستان المواساه منتقل شد و خودروی وی نیز خسارت زیادی دید.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین تحولات منطقه‌ای، محور رایزنی تلفنی عراقچی و بدر بوسعیدی


واکنش دختر بچه غزه ای به اظهارات ضد فلسطینی فعال سیاسی عراقی +فیلم


ویدئو گرافیک/اگر دشمنان مجددا حملات نظامی یا تروریستی را شروع کنند...


روزنامه انگلیسی: رأی‌دهندگان آمریکایی خواهان پایان جنگ علیه ایران هستند


آماده باش پلیس؛ فرانسوی ها امروز دست به اعتصاب سراسری می زنند


وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟