جشن سالگرد تاسیس ارتش سوریه در ونزوئلا

دوشنبه 14 مرداد 1392
19:44
جشن سالگرد تاسیس ارتش سوریه در ونزوئلا سوری های مقیم ونزوئلا، دیروز یک شنبه، با حضور در سفارت سوریه در کاراکاس، شصت و هشتمین سالگرد تاسیس ارتش سوریه را جشن گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این مراسم علاوه بر شمار زیادی از سوری های ساکن در استان های مختلف ونزوئلا، شماری از اعضای احزاب سوسیالیست متحد و حزب کمونیست ونزوئلا و همچنین اعضایی از "سازمان ریشه های سه گانه انقلاب" حضور داشتند.

این مراسم  با نواختن سرود ملی سوریه و یک دقیقه سکوت به احترام ارواح شهدا آغاز شد و شرکت کنندگان در آن ضمن تقدیر از جانفشانی ها و دلیرمردی های ارتش سوریه، توطئه قدرت های بزرگ را برای درگیر کردن سوریه در جنگ داخلی، محکوم کردند.

شرکت کنندگان در این مراسم، ضمن اعلام همبستگی با هموطنان سوری در داخل کشور و سربازان دلیر ارتش، اظهار اطمینان کردند که نیروهای ارتش به زودی پیروز خواهند شد.

در پایان این مراسم، دکتر "غسان عباس" سفیر سوریه در ونزوئلا با ایراد سخنانی خاطر نشان کرد: جسم و جان همه ما با کشور عزیزمان همراه است و فداکاری های ارتش سوریه را ارج می نهیم.

0% ...

آخرین اخبار

نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


سخنگوی ارتش در گفتگو با العالم: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش