به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این نخستین بار در دنیا است که همبرگر با روش "شبیه سازی" سلولهای گوشت گاو تولید می شود.
پروفسور "مارک پست" مسئول تولید این همبرگر 140 گرمی است. وی این همبرگر گران قیمت را به کمک همکارانش با استفاده از 20 هزار قطعه بسیار کوچک گوشت که از سلولهای بنیادین گاو به وجود آمده، تولید کرد. این فرایند 3 ماه طول کشید.
"سرجی برن" از سرمایه داران معروف، 215 هزار پوند از هزینه این آزمایش را پرداخته است. وی هدف از این همکاری را حمایت از حیوانات اعلام کرده.
"هانی روتزلز" کارشناس مواد غذایی و پژوهشگر تغذیه، پس از چشیدن این همبرگر مصنوعی گفته است که طعم آن بسیار به گوشت واقعی شبیه است.
وی با این حال خاطرنشان کرد که گوشت این همبرگر تازه تر به نظر می رسد و مانند همبرگرهای معمولی روغن سرخ کردنی را به خود جذب نکرده است.