ارتش سوریه در تعقیب تروریست‌ها در حومه حلب

پنج‌شنبه 17 مرداد 1392
11:03
ارتش سوریه در تعقیب تروریست‌ها در حومه حلب خبرنگار شبکه خبری العالم از حمله ارتش سوریه به تروریست های مسلح در چندین منطقه از جمله خان العسل، عندان و روستای مایر واقع در ریف حلب خبر داد.

ارتش سوریه هم چنین به تجمع گروه های مسلح در شمال روستای الوضیحی، تل حاصل و تل عرن واقع در ریف حلب شرقی یورش برد.

روستای عندان در شمال حلب، یکی از مناطقی است که پس از اشغال تروریست ها، به مرکز عملیات در تروریستی در حومه شمالی حلب، به ویژه برضد دو شهرک شیعه نشین نبّل و الزهراء تبدیل شده است.

بنابر این گزارش ارتش پس از درگیری با افرادمسلح در منطقه الحویقه واقع در دیرالزور، شماری از آنان را به هلاکت رساند.

همچنین توپخانه ارتش سوریه پایگاه های افراد مسلح در مناطق سلمی، الحفه، صلنفه واقع در شمال شرق استان لاذقیه را درهم کوبید.

گروه های مسلح هنگامی که وارد این مناطق شدند، پس از بازداشت صدها غیر نظامی به عنوان گروگان، ساکنان این منطقه را کوچاندند.

 

0% ...

آخرین اخبار

از خلبان زن تا مهندسان جاده و کارکنان بنادر؛ روایت وزیر راه از زنان در جنگ


جنوب لبنان در آتش می سوزد؛ موج جدید بمب‌گذاری و تخریب خانه‌های مردم +فیلم


ترامپ و بازآرایی نفوذ واشنگتن در آمریکای لاتین؛ پاداش به همسوها، فشار بر مخالفان


بهای نفت کاهش یافت/ عقب‌نشینی قیمت طلا از اوج


آتش سوزی در بیمارستانی در پایتخت پاکستان جان ۱۵ نوزاد را گرفت


نایب رئیس مجلس: گام نخست برای هرگونه توافق، پذیرش شروط ایران است/ تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین اهرم های قدرت تهران است


واکنش شماری از نمایندگان دومای روسیه به طرح ائتلاف مشتاقان برای اعزام نیرو به اوکراین


تولید و جایگزینی سامانه‌های پدافندی در حال انجام است


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری


قالیباف به لفاظی‌های بسنت پاسخ داد