هلاکت 20 تروریست در حمله ارتش سوریه

شنبه 19 مرداد 1392
19:24
هلاکت 20 تروریست در حمله ارتش سوریه مركز موسوم به "دیده بان حقوق بشر" سوريه اعلام كرد: بر اثر حملات ارتش سوريه در شامگاه ديروز جمعه به روستاي سلمي در ريف لاذقيه، دستكم 20 نفر از جمله عناصري از مليتهاي غيرسوري كشته شدند.

به گزارش روز شنبه شبكه خبري العالم، مركز نظارت حقوق بشر سوريه در بيانيه اي افزود كه آمار كشته هاي روز گذشته بر اثر حملات ارتش به روستاي سلمي در جبل الاكراد در ریف لاذقیه واقع در غرب سوریه، به بيش از 20 نفر رسيد.

اين مركز خاطرنشان كرد كه دربين كشته شدگان تعدادي از مليتهاي غير سوري علاوه بر عناصري از جبهه النصره ديده مي شود و با توجه به وجود مجروحاني كه در وضعيت وخيمي بسر مي برند، احتمال بالا رفتن آمار كشته شدگان وجود دارد.

در دير الزور نيز ميان ارتش سوريه و گروه هاي مسلح در خيابان اصلي و محله الراشديه و الحويقه درگيريهايي صورت گرفت.

عناصر مسلح دراقدامي سعي كردند به محله القصور نفوذ كنند؛ اما تلاشهايشان با شكست مواجه شد.

اين درحالي است كه خبرها از تخريب بزرگترين و مهمترين پايگاه هاي عناصر مسلح در محله الحويقه و الكورنيش در ديرالزور در شرق سوریه حکایت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان