17 کشته در حمله نظامیان به هواداران مرسی

چهارشنبه 23 مرداد 1392
09:53
خبرنگار شبکه العالم از کشته شدن 17 نفر در حمله نیروهای امنیتی به هواداران مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر در میدان "رابعه العدویه" خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای امنیتی از صبح امروز (چهارشنبه) با یورش به  میدان های "رابعه عدویه" و "النهضه" در قاهره عملیات خود را برای پایان دادن به تحصن طرفداران "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر آغاز کردند.

خبرنگار شبکه العالم همچنین با اشاره به احتمال افزایش آمار کشته ها، از مجروح شدن شمار قابل توجهی از هواداران مرسی خبر داد.

همزمان با آغاز این عملیات، بالگردهای نظامی بر فراز این دو میدان به پرواز در آمدند.

نیروهای امنیتی برای متفرق کردن تحصن کنندگان به سوی آنها گاز اشک آور شلیک کرد و در مسیر پیشروی به میدان "رابعه عدویه" در منطقه "طیبه مول" با تظاهرکنندگان درگیر شدند.

دولت موقت مصر در روزهای اخیر بارها از تحصن کنندگان در میدان رابعه عدویه و النهضه خواسته بود تا به تحصن خودشان پایان دهند. چرا که در غیر این صورت با برخورد نیروهای امنیتی مواجه خواهند شد.

تحصن هواداران مرسی از بیش از یک ماه قبل و پس از برکناری وی از ریاست جمهوری آغاز شده و معترضان خواستار بازگشت وی به قدرت هستند.

این در حالی است که "عدلی منصور" رئیس جمهور موقت، نخست وزیر دولت جدید و وزیر کشور مصر خواستار پایان دادن به تحصن مذکور شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم