50 سال عمر لباس خوش یمن عروسی!

يکشنبه 27 مرداد 1392
19:46
50 سال عمر لباس خوش یمن عروسی! العالم - در نمايشگاهی که در شهر قطیف عربستان برگزار شد، آداب و سنن زندگی شهروندان شرق این کشور به همراه یک لباس خوش یمن عروسی به نمایش کذاشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در قسمتی از جشنواره قطیف یک خانه قدیمی بازسازی شده  و در یکی از اتاق های آن لباس عروسي با عمر بيش از 50 سال به نمايش درآمده كه به گفته صاحب آن، دهها عروس از نواحي مختلف قطيف با پوشيدن آن به خانه بخت رفته اند.

خانم سهام الخنيزي يكي از گردانندگان خانه قطيفي مي گويد: مردم قطيف به ميراث خود بسيار اهميت مي دهند.خانه هاي قديمي قطيف حدود 30 نفر از اعضاي يك خانواده را كه متشكل از برادران و عموزاده ها بودند گرد هم مي آورد، از این رو زنان مي بايست لباسي مناسب به تن مي كردند كه در عین پوشیدگی و زیبایی، جنس آن از پارچه سبك و متناسب با محيط زيست صحرا باشد.

خانه قطيفي، اتاق نشيمن، اتاق عروس و آشپزخانه ها را به تماشا گذاشته است. در اين نمايشگاه همچنين نمايي از بازار و قهوه خانه هاي قديمي نيز بازسازي شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن: جنگنده اف ۱۵ عربستان را در آسمان مارب سرنگون کردیم


ترور مولوی گرگیج نشانه استیصال تروریست ها در برابر بصیرت مردم سیستان وبلوچستان است/ انتقام می گیریم


دیدار "عراقچی" و "وانگ یی" در چین؛ پکن خواستار بازگشت طرفین به میز مذاکره شد


بیانیه سپاه پاسداران در پی ترور و شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند