آماده باش نظامیان صهیونیست همزمان با مذاکرات سازش

دوشنبه 28 مرداد 1392
14:31
آماده باش نظامیان صهیونیست همزمان با مذاکرات سازش نظامیان رژیم صهیونیستی با حضور در مناطق فلسطینی، خود را برای احتمال آغاز انتفاضه سوم همزمان با از سرگیری مذاکرات سازش با تشکیلات خود گردان، آماده می کند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر کانال ده رژیم صهیونیستی گفت: "نیروهای تیپ کفیر با هماهنگی شاباک فعالیتهای شبانه روزی گسترده ای در راستای خنثی کردن هرگونه عملیاتی که مذاکرات سازش اسرائیل و فلسطین را هدف قرار می دهد، آغاز کردند."
وی افزود: "نیروهای کفیر به صورت ناگهانی وارد محله های مسکونی می شوند؛ این نیروها در یک منزل فلسطینی، یک بمب دستی و  یک عدد دوربین جاسوسی و یک تبر یافتند. فرماندهان نظامی گام به گام تحرکات تیپ کفیر را رصد می کنند."
گزارشگر کانال ده خاطرنشان کرد: "برای اولین بار و پس از عملیات ستون ابر در غزه، ارتش اسرائیل از ریشه کن کردن جوانه های انتفاضه سوم صحبت می کند. احتمال تشکیل گروهکهای مخرب مردمی در مناطق فلسطینی و تکرار حادثه شهرک تمار که در جریان آن اعضای خانواده فوگل کشته شدند، باعث نگرانی شده است."
سرهنگ "اودی بن منحا" فرمانده تیپ کفیر در این باره به گزارشگر کانال ده گفت: "ما در طول سال و به صورت سازمان یافته در مناطق شمالی و جنوبی و همچنین شهرکهای یهودا و سامرا حضور داریم. در تمرینهای امروز ما تانکهای متعدد، واحد توپ خانه و نیروی هوایی نیز حضور دارد."
گزارشگر کانال ده رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: "ارتش بعد از آنکه هفت سال به صورت بی وقفه در مناطق فلسطینی حضور یافت، به این نتیجه رسید که حضور این تیپ بطور تمام وقت در مناطق فلسطینی، اقدام مناسبی نیست. تیپ کفیر این روزها در مناطق شمالی نیز تمرینهایی در تونلهای فرضی حزب الله برگزار می کند."

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است