واکنش هنيه به تهدیدها برای حمله به سوريه

شنبه 16 شهريور 1392
10:06
واکنش هنيه به تهدیدها برای حمله به سوريه نخست وزیر دولت فلسطین در غزه اعلام کرد که با هر گونه حمله نظامی به سوریه مخالف است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم "اسماعیل هنیه" گفت: ما مخالفت خود را با هرگونه تجاوز یا مداخله نظامی به سوریه یا هر کشور عربی و اسلامی دیگر اعلام می کنیم، و این موضع ثابت ما است.
وی افزود: ما در کنار ملت برادر سوریه هستیم و با هرگونه تجاوزگری غرب به هر یک ازکشورهای عربی یا اسلامی مخالفیم.
هنیه همچنین در واکنش به متهم شدن این جنبش به حمایت از حامیان محمد مرسی، رئیس جمهور سابق مصر اعلام کرد که حماس در امور داخلی مصر دخالتی ندارد.
هنیه خاطرنشان کرد: همواره تاکید کرده ایم که جنبش حماس و غزه و ملت فلسطین در امور داخلی مصر و هیچ کشور عربی و اسلامی دیگری دخالت نمی کند؛ ما امنیت و ثبات این کشورها را امنیت و ثبات خودمان می دانیم. زمانی که مصر کشوری قدرتمند و با ثبات باشد، ما هم در فلسطین احساس می کنیم قدرتمند هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است