گزارشی از وضعیت تأسفبار زنان اسیر فلسطینی

دوشنبه 18 شهريور 1392
10:46
گزارشی از وضعیت تأسفبار زنان اسیر فلسطینی خودداری رژیم صهیونیستی از رسیدگی به وضعیت پزشکی زنان اسیر فلسطینی درد و رنج آنها را در زندان های این رژیم دوچندان کرده است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز مطالعات اسرای فلسطین درباره خطرهایی که اسیران زن فلسطینی در زندان هشارون رژیم صهیونیستی به دلیل بی توجهی به وضعیت پزشکی آنها و شرایط غیرانسانی با آن مواجه هستند، هشدار داد.
شرایط غیر انسانی و سخت حاکم بر زندان هشارون موجب بروز مشکلات بهداشتی برای یک سوم زنان اسیر و وخامت حال آنها شده است.
"ریاض الاشقر" مدیر مرکز مطالعات اسرای فلسطینی گفت: اسیران زن این زندان که تعداد آنها به 12 نفر می رسد، در شرایط انسانی دشواری به سر می برند تا جایی که حداقل نیازهای ضروری و اساسی آنها تامین نمی شود. علاوه بر این مسئولان زندان به طور عمد در حال سهل انگاری و رسیدگی نکردن به وضعیت پزشکی زنان بیمار هستند و به طور مناسب به درمان آنها نمی پردازند.
این مرکز از نهادهای بین المللی حقوقی و انسانی خواست وارد عمل شوند و رژیم اشغالگر را برای متوقف کردن اقدامات ضد بشری علیه اسیران زن و درمان مناسب زنان بیمار و دست برداشتن از سیاست ربودن زنان فلسطینی بدون دلیل و اتهام، و زندانی کردن آنها در شرایط غیرانسانی، تحت فشار قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد