حزب الله لبنان: سوریه با محور شیطان بزرگ مواجه است

دوشنبه 25 شهريور 1392
14:43
حزب الله لبنان: سوریه با محور شیطان بزرگ مواجه است معاون دبیرکل حزب الله لبنان گفت، سوریه اکنون با محور شیطان بزرگ و دست پرورده آن یعنی رژیم صهیونیستی مواجه است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "شیخ نعيم قاسم" در همایش عربی – بین المللی مقابله با تجاوز آمریکا به سوریه گفت : آنچه اکنون در سوریه روی می دهد ، مقابله میان محور مقاومت و محور آمریکا و رژیم "اسرائیل" است.

شیخ نعیم قاسم مطالبات مردم سوریه برای اصلاح و تغییر را مشروع دانست و خواستار راه حل سیاسی داخلی در سوریه شد و تأکید کرد: هرگونه دخالت خارجی برای حل بحران سوریه و اقدام نظامی علیه این کشور مردود است.

وی خاطرنشان کرد:  "ما از کشور عربی سوریه درمقابله با طرح اسرائیل حمایت می کنیم."

شیخ نعیم قاسم گفت: سوریه سربلند خواهد ماند و ما درهر شرایطی درکنار این کشور خواهیم بود و از آن حمایت خواهیم کرد.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان همچنین خاطرنشان کرد، ارتش و مردم و مقاومت لبنان ، جان خود را درراه دفاع از وطن گذاشته و برای چنین فداکاری هایی نیاز به اجازه گرفتن از هیچ کسی ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند