ویدیو؛ اعدام شهروند سوری به دست سرکرده النصره

جمعه 29 شهريور 1392
21:49
سرکرده گروهک تروریستی جبهه النصره در دیرالزور واقع در شرق سوریه، یک شهروند سوری را که لباس غیرنظامی بر تن دارد با شلیک گلوله به قتل می رساند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در این ویدیو که از سوی تروریست های حاضر در سوریه در یوتیوب منتشر شده، سرکرده النصره در دیرالزور، یک شهروند بی دفاع سوری را بی رحمانه با شلیک چندین گلوله به قتل می رساند، در حالی که تروریست های تحت امر وی نیز پرچم النصره را در دست گرفته اند و در اطراف او ندای تکبیر سر می دهند(!)

تروریست های تکفیری که رفتار و عقاید آنان هیچ شباهتی با تعالیم والای اسلامی ندارد، با انجام این قبیل اقدامات وحشیانه، چهره آیین آسمانی اسلام را در نزد پیروان آیین های دیگر خدشه دار می کنند و این احتمال را در ذهن هر بیننده ای تقویت می کنند که یکی از مهمترین اهداف غربیان از تشکیل این گروه های تروریستی و حمایت آنان، خدشه دار کردن چهره اسلام است.

0% ...

آخرین اخبار

نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


سخنگوی ارتش در گفتگو با العالم: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش