درگیری کُردهای سوریه با تروریست‌های القاعده

يکشنبه 31 شهريور 1392
10:21
درگیری کُردهای سوریه با تروریست‌های القاعده خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه، از ادامه درگیری مسلحانه کمیته‌های مردمی کُرد با گروه‌های مسلح وابسته به القاعده در شهر الرقه در شمال شرق این کشور خبر داد.

خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه گزارش داد: درگیری ها نزدیک منطقه تل أبیض آغاز شده و همچنان ادامه دارد. ترکیه هم شماری از نیروهای خود را از مرز سوریه عبور داده و به جبهه النصره و دیگر گروه های مسلح ملحق کرده تا کمیته های مردمی کُرد را از گسترش محدوده فعالیت خود باز دارند.

از سوی دیگر، با ادامه درگیری داخلی گروه های مختلف تروریستی، اعضای جبهه النصره در مناطق روستایی "الکوم" و "ساقیه الکرت" در حومه "لاذقیه" در شمال غربی سوریه، چند عضو گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه را اعدام کردند که این امر به افزایش تنش و درگیری جبهه النصره و القاعده با ارتش آزاد سوریه منجر خواهد شد.

گروه "داعش" (دولت اسلامی عراق و شام) نیز یکی از اعضای مسیحی "ارتش آزاد" را در الرقه اعدام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است