درگیری کُردهای سوریه با تروریست‌های القاعده

يکشنبه 31 شهريور 1392
10:21
درگیری کُردهای سوریه با تروریست‌های القاعده خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه، از ادامه درگیری مسلحانه کمیته‌های مردمی کُرد با گروه‌های مسلح وابسته به القاعده در شهر الرقه در شمال شرق این کشور خبر داد.

خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه گزارش داد: درگیری ها نزدیک منطقه تل أبیض آغاز شده و همچنان ادامه دارد. ترکیه هم شماری از نیروهای خود را از مرز سوریه عبور داده و به جبهه النصره و دیگر گروه های مسلح ملحق کرده تا کمیته های مردمی کُرد را از گسترش محدوده فعالیت خود باز دارند.

از سوی دیگر، با ادامه درگیری داخلی گروه های مختلف تروریستی، اعضای جبهه النصره در مناطق روستایی "الکوم" و "ساقیه الکرت" در حومه "لاذقیه" در شمال غربی سوریه، چند عضو گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه را اعدام کردند که این امر به افزایش تنش و درگیری جبهه النصره و القاعده با ارتش آزاد سوریه منجر خواهد شد.

گروه "داعش" (دولت اسلامی عراق و شام) نیز یکی از اعضای مسیحی "ارتش آزاد" را در الرقه اعدام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود