اشتون: سران تروریست‌ها را آزاد کنید!

دوشنبه 1 مهر 1392
17:23
اشتون: سران تروریست‌ها را آزاد کنید! مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا، ادامه بازداشت 7 تن از اعضای برجسته گروهک تروریستی منافقین در عراق را "خطر بزرگ" نامید و با هشدار درباره تحویل آنان به ایران، خواستار آزادی آنان شد(!)

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، کاترین اشتون در نامه ای به "أليخو فدال كوادراس" نائب رئیس اسپانیایی پارلمان اروپا مدعی شد: ما دلایلی دراختیار داریم که نشان می دهد دست کم هفت نفر از ساکنان اردوگاه اشرف درعراق (نزدیک بغداد) بازداشت شده اند و این "خطر بزرگ" وجود دارد که آنان به ایران تحویل داده شوند.

یک منبع پارلمانی اروپا با اعلام این خبر گفت: اشتون در این نامه درباره سرنوشت این افراد ابراز نگرانی کرده و گفته است که درباره وضعیت آنان با هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق گفتگو کرده و خواستار آزادی این "گروگان" ها شده است.

برخی منابع مدعی شده اند که هفت نفر از سران تروریست های گروهک منافقین، شامل 6 مرد و یک زن، اوایل سپتامبر در جریان حمله به اردوگاه اشرف در شمال شرق بغداد بازداشت شده اند.

طبق آمار منتشر شده از سوی سازمان ملل، در جریان حمله جمعی از عراقی ها به اردوگاه اشرف، 52 تروریست عضو گروهک منافقین مستقر در اردوگاه اشرف کشته شدند.

نگرانی اشتون و درخواست آزادی 7 تن از سرکردگان تروریست هایی که دستشان به خون هزاران تن از ملت عراق و ایران آغشته است، در حالی مطرح می شود که ده ها کودک و نوجوان فلسطینی در آستانه سال تحصیلی جدید، در زندان های رژیم اشغالگر به سر می برند و اتحادیه اروپا شرایط ناگوار آنان را نادیده می گیرد و نه تنها برای آزادی آنان به رژیم صهیونیستی هشدار نمی دهد، بلکه خواستار بهبود شرایط آنان نیز نمی شود.

0% ...

آخرین اخبار

هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات