اعتراض پرده دار کعبه به تغییر قفل و کلید خانه خدا

پنج‌شنبه 4 مهر 1392
12:56
اعتراض پرده دار کعبه به تغییر قفل و کلید خانه خدا العالم - شیخ " عبدالقادر بن طه الشیبی " که از او به عنوان بزرگ پرده دار کعبه شریف یاد می شود ، با ارسال پیامی فوری برای شاه عربستان ، وی را در جریان اقدامات ریاست کل امور مسجدالحرام و مسجد نبوی درزمینه تغییر قفل و کلید در کعبه بدون اطلاع و مشارکت پرده داران خانه خدا قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از" وطن " یک منبع نزدیک به شيخ " عبدالقادر الشيبي " درتماسی تلفنی گفت که بزرگ پرده دار خانه کعبه در پیام خود به ملک عبدالله بن عبدالعزیز شاه عربستان اعلام کرده است که ریاست امور کل مسجدالحرام و مسجد نبوی شریف بدون اطلاع و مشارکت پرده داران خانه خدا ، تصمیم به تغییر قفل و کلید جدید برای کعبه گرفته است.

براساس این گزارش ، الشيبي همچنین پیامی مشابه به " سلمان بن عبدالعزيز " ولیعهد و وزیر دفاع عربستان و پیام دیگری به شاهزاده " خالد الفيصل " امیرمنطقه مکرمه درباره این موضوع ارائه کرد.

منبع یاد شده افزود که پرده دار کعبه یکشنبه شب گذشته بعد از مرخصی ویژه که یک هفته درخارج از عربستان به طول انجامید ، به جده بازگشت.

وی اظهار داشت که نه وی و نه صالح الشیبی معاون پرده داران  و نه هیچ یک از اعضای خاندان الشیبی درجریان این موضوع قرار نگرفته اند.

الشیبی این اقدام ریاست کل امور مسجدالحرام و مسجد نبوی شریف را اقدامی بی سابقه و نشان دهنده دخالت در محدوده اختیارات ریاست این بخش با فعالیت های پرده داری کعبه دانست.

گفته می شود خاندان «الشیبی» بیش از 15 قرن است که نسل اندر نسل وظیفه کلید داری کعبه را بر عهده می گیرند.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای