ضرب الاجل 48 ساعته داعش به یک گروه مسلح

پنج‌شنبه 4 مهر 1392
23:14
ضرب الاجل 48 ساعته داعش به یک گروه مسلح گروه تروریستی "داعش" (دولت اسلامی عراق و شام) در اعزاز با صدور بیانیه ای به گروه موسوم به عاصفه الشمال 48 ساعت برای تحویل سلاح مهلت داد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این بیانیه دو روز پس از بیانیه ای مشابه صادر شده که در آن داعش، گروه عاصفه الشمال (توفان شمال) را به هوادارای از آمریکا و آلمان متهم کرد، و آنان را کافر خواند اما تاکید کرد که باب توبه برای آنها در صورت توبه، باز است.


در این بیانیه آمده است که داعش از سران و عناصر عاصفه الشمال درصورتیکه سلاحشان را تحویل دهند، استقبال می کند، و به اعضای این گروه از ساعت 20 پنجشنبه 26 سپتامبر تا ساعت 20 روز شنبه برای تحویل سلاح و نشان دادن حسن نیت مهلت می دهد.
"آسیا نیوز" به نقل از منابع نزدیک به داعش تأکید کرد که عناصر عاصفه الشمال امروز با عناصر داعش در اطراف شهر اعزاز درگیر شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت