هلاکت یکی از سرکردگان اماراتی "داعش" در سوریه

جمعه 5 مهر 1392
10:38
هلاکت یکی از سرکردگان اماراتی العالم - در درگیری میان گروه تروریستی "داعش" و کردها در شمال سوریه، یکی از سرکردگان اماراتی این گروه تروریستی به هلاکت رسید.

 به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه اذعان کرد، در درگیری های شامگاه چهارشنبه میان مبازران کرد و عناصر گروه موسوم به "دولت عراق و شام" (داعش) در مناطق جندیرس در حومه شهر حلب در شمال و آتما در حومه استان ادلب در شمال غربی سوریه، چند تن دیگر از عناصر این گروه از جمله یکی از سرکردگان اماراتی داعش کشته شدند. 

این درگیری ها از پنج شنبه آغاز شده و به صورت پراکنده ادامه دارد.

یکشنبه گذشته نیز یکی دیگر از سرکردگان داعش در درگیری با یگان های حمایت مردمی سوریه در حومه شهر ادلب به هلاکت رسید.

گروه های تروریستی و تکفیری در حال جنگ در سوریه که بیش از 30 ماه است مردم و حکومت سوریه را هدف قرار داده اند، به عقیده ناظران این گروه ها که از سوی برخی کشورهای غربی و هم پیمانان مرتجع عربی آنها حمایت می شوند در حال خدمت به منافع رژیم صهیونیستی در منطقه هستند. 

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سپاه پاسداران در پی شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن


وال استریت ژورنال: بحران سوخت در آمریکا به مرحله جدی رسیده است


ادعای ترور یکی از فرماندهان مقاومت در جنوب غزه