خبر فوری:

موج دستگیری سلفی ها در اردن

دوشنبه 8 مهر 1392
09:55
موج دستگیری سلفی ها در اردن مسئولان اردنی ، بیست نفر از اعضای جریان افراطی سلفی اردن را بازداشت کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از مسئولان ارشد جریان افراطی سلفی در اردن گفت: نیروهای امنیتی اردن در روزهای گذشته، عملیات گسترده را برا ی بازداشت اعضای جریان سلفی آغاز کرده و طی عملیاتی در سه استان اردن ، حدود بیست نفر از اعضای این جریان را بازداشت کرده اند.

این مسئول سلفی در مصاحبه با یونایتد پرس تأکید کرد: افراد بازداشت شده که جوانانی با سن بیست تا سی سال هستند ، قصد داشتند که برای مبارزه با نیروهای سوریه به شهر درعا درجنوب این کشور بروند.

به گفته وی ، بازداشت اعضای جریان سلفی در استان های عمّان و الزرقاء در شمال شرق پایتخت و اربد در شمال این کشور روی داد.

جریان سلفی اردن هم پیمان گروه های وابسته به القاعده در سوریه موسوم به "دولت اسلامی عراق و شام" و "جبهه النصره" به شمار می رود.

0% ...

آخرین اخبار

جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است