تشدید بحران انسانی در غزه با تخریب تونلها

دوشنبه 8 مهر 1392
10:56
تشدید بحران انسانی در غزه با تخریب تونلها العالم - با تخریب بیشتر تونل های بین غزه و مصر که تا پیش از این به عنوان تنها راه وارد کردن کالاهای اساسی و مورد نیاز به این منطقه تحت محاصره به شمار می آمدند، مشکلات فلسطینی های غزه به شدت افزایش یافته است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مسئولان بخش انرژی فلسطین می گویند: اگرچه ذخیره سوخت نیروگاه برق غزه در هفته جاری تا سطح 500 هزار لیتر افزایش یافته است، اما نیروگاه غزه همچنان با نیمی از توان خود کار می کند و همین امر موجب شده جریان برق 12 ساعت در روز و در بعضی مناطق تا 16 ساعت در روز قطع شود.

دفترهماهنگی امور بشردوستانه در فلسطین اشغالی وابسته به سازمان ملل (اوچا) در گزارشی اعلام کرد، در 3 ماه گذشته دست کم 300 تونل در مرز غزه و مصر توسط ارتش مصر تخریب شده است، و انتقال کالاها از 10 تونل باقی مانده انجام می شود.

در ماه سپتامبر سال جاری میلادی تنها 15 درصد کالاهای مشابه ماه ژانویه وارد غزه شده است.از جمله کالاهایی که ورود آن به غزه با کاهش روبرو شده است، مصالح ساختمانی و سوخت است که این امر ساکنان غزه را دچار مشکلات فراوانی کرده است.

در روزهای 18 و 19 سپتامبر ماه جاری گذرگاه رفح پس از 7 روز تعطیلی بازگشایی شد ولی مجددا از 20 سپتامبر تا 28 سپتامبرمسدود شد. از روز شنبه هم گذرگاه به مدت 3 روز به صورت دو طرفه بازگشایی شد.

با این حال مسئولان فلسطینی تأکید دارند که برنامه این گذرگاه نیازهای مردم غزه را تأمین نمی کند.

مصر پس از حمله گروه‌های مسلح به سربازان مصری که طی آن 11 نفر کشته و تعدادی زخمی شدند، گذرگاه رفح را تعطیل کرد.

0% ...

آخرین اخبار

چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید؛ از زور پرهیز کنید


آتش سوزی در فرودگاه هیوستون آمریکا


هشدار یمن؛ قاهره به‌جای حمایت از تجاوز، در جایگاه میانجی ظاهر شود+ فیلم


بنا بر نتایج یک نظرسنجی: مرتس بار دیگر در جایگاه منفورترین سیاستمدار آلمان قرار گرفت


نتیجه انتخابات رژیم اشغالگر بعد از شمارش دو میلیون رای/ حزب لیکود ۲۸ و رقیب نتانیاهو ۲۱ کرسی کسب کرد


نشریه آمریکایی: جنگ با ایران 47 میلیارد دلار هزینه روی دست آمریکا گذاشت


عراقچی: امنیت منطقه باید بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای تأمین شود


توصیه وزارت خارجه به مقام قطری: به لوازم میانجی‌گری پایبند باشید


پاکستان از کشته و زخمی شدن ۶ نفر درپی درگیری با مرزبانان افغانستان خبر داد


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت فلسطینیان