دستگیری 40تروریست از جمله 9سرکرده النصره

ضربه کاری ارتش عراق به گروه های تروریستی

چهارشنبه 10 مهر 1392
08:46
ضربه کاری ارتش عراق به گروه های تروریستی ارتش عراق با دستگیری حدود 40 تروریست از جمله 9 نفر از سرکرده های گروه تروریستی جبهه النصره در عملیاتی موفقیت آمیز، ضربه سنگینی به این گروه ها وارد کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم،فرماندهی عملیات الانبار عراق اعلام  کرد که 9 نفر از سرکرده های جبهه النصره درحالی که در صدد بودند از روستای رمانه در نوار مرزی وارد سوریه شوند، در عملیاتی موفقیت آمیز توسط نیروهای ارتش دستگیر شدند.
ستاد عملیات الانبار در این عملیات توانست علاوه بر فرماندهان گروه النصره، حامی مالی این گروهک را به هنگام تلاش برای ورود به سوریه دستگیر کند.
در عملیاتی دیگر، نیروهای لشکر دوم پیاده نظام عراق نیز 20 نفر از تروریست های عضو گروهک دولت اسلامی در عراق و شام را در موصل دستگیر کردند.
همچنین ارتش عراق، چهار محموله نظامی شامل 99بمب ، 23 نوع گلوله ، 51دستگاه برای انفجار بمب ها و هشت سایت دست ساز شلیک موشک کشف و ضبط کرد.
نیروهای امنیتی عراقی در دو عملیات در منطقه جزیره و شهرستان بلد نیز توانستند هشت تروریست را دستگیر و یک انبار اسلحه حاوی دهها گلوله خمپاره و موشکهای کاتیوشا و خمپاره اندازها و چهار سایت شلیک موشک را کشف و ضبط کنند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم