سریال رسوایی جاسوسی از آمریکا به انگلیس رسید

جمعه 12 مهر 1392
11:21
سریال رسوایی جاسوسی از آمریکا به انگلیس رسید آژانس دولتی گردآوری اطلاعات انگلیس (جی سی اچ کیو ) به دنبال جاسوسی و هک شدن اطلاعات اینترنتی میلیونها شهروند اروپایی رسوایی جدیدی را درخصوص نقض حقوق شهروندان ببار آورده است .

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در شماره امروز خود در اینترنت نوشت: چهار گروه حامی آزادی های مدنی اروپا با طرح اتهام  علیه آژانس دولتی گردآوری اطلاعات انگلیس "جی سی اچ کیو" در دادگاه حقوق بشر اروپا این مرکز را به نقض غیرقانونی حریم خصوصی میلیونها نفر در سراسر اروپا متهم کردند.
این اقدام حقوقی علیه هک کردن انبوهی از اطلاعات اینترنتی از جمله پیام های الکترونیکی و رسانه های اجتماعی صورت گرفته که نقض بند هشت کنوانسیون حقوق بشر اروپا درباره حق برخورداری از زندگی خانوادگی خصوصی به شمار می رود .
شکایت از آژانس گردآوری اطلاعات انگلیس پس از آن صورت می گیرد که ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا یک برنامه جاسوسی وسیع آمریکا و انگلیس را فاش کرد. افشای طرح های سری موجب تیرگی روابط آمریکا، اتحادیه اروپا و روسیه شده است. مسکو به اسنودن پناهندگی داده است.
گروههای حامی آزادی مدنی همچنین قوانین کنونی حفاظت از حریم خصوصی در اینترنت را قدیمی و منسوخ می دانند.
شکایات حقوقی روز دوشنبه در دادگاه استراسبورگ از طرف چهار گروه آزادی های مدنی و همه کاربران اینترنتی در انگلیس و اتحادیه اروپا ارائه شد.
ایان لوبان مدیر آژانس گردآوری اطلاعات انگلیس از حضور در جلسه استماع یک کمیته پارلمان اروپا در بروکسل برای بررسی ادعاهای مطرح شده مبنی بر هک شدن شرکت مخابراتی بلژیکی "بلگاکام" توسط این آژانس جاسوسی خودداری کرد که واکنش خشمگینانه بسیاری اعضای پارلمان اروپا را در پی داشت.
مجله  اشپیگل آلمان نیز ماه گذشته گزارش داد اسناد اسنودن حاکی از آن است که آژانس گردآوری اطلاعات انگیس برنامه هک کردن اطلاعات را با نام رمزی "سوسیالیست عملیاتی" اداره می کند.

0% ...

آخرین اخبار

شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است