درگیری سنگین کردهای سوریه و القاعده در "حسکه"

شنبه 13 مهر 1392
09:48
درگیری سنگین کردهای سوریه و القاعده در درگیری میان عناصر مسلح و افراطی وابسته به القاعده و مبارزان کرد در حسکه، به کشته شدن دست کم بیست نفر منجر شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز موسوم به " دیده بان حقوق بشر سوریه " اذعان کرد در درگیری عناصر مسلح افراطی و مبارزان کُرد در استان حسکه در شمال شرقی سوریه ، 18 نفر کشته شدند.

این مرکز در پیامی اعلام کرد که 14 نفر از عناصر گروه های موسوم به "دولت اسلامی شام و عراق" و جبهه النصره در درگیری با نیروهای یگان های حمایت ازمردم کرد در روستای "صفا" نزدیک منطقه جل آغا (الجوادیه ) در استان حسکه کشته شدند.
4 نفر از نیروهای یگان های حمایت از کردها نیز در این درگیری ها کشته شدند.

درگیری ها دراین منطقه روز جمعه و به دنبال حمله عناصر"داعش" به روستای صفا آغاز شد.

نیروهای کُرد از آغاز درگیری ها با عناصر مسلح و گروه های افراطی وابسته به القاعده، مناطق مرزی بسیاری را تحت کنترل خود در آورده اند.

به عقیده برخی ناظران، گروه های افراطی وابسته به القاعده که بیشتر آنها از طریق مرز ترکیه وارد سوریه می شوند، تلاش می کنند منابع انرژی را در این مناطق تحت کنترل خود در آورند.

از ماه ژوئیه درگیری میان کردهای سوریه و شبکه القاعده در عمق استان حسکه که اغلب ساکنان آن کرد هستند،  شروع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم