موضع وزیر خارجه عربستان درباره "رویکرد" ایران

شنبه 13 مهر 1392
10:55
موضع وزیر خارجه عربستان درباره وزیر خارجه عربستان سعودی با بیان اینکه از "رویکرد جدید" ایران و تمایل تهران برای بهبود روابط با کشورهای همسایه و جهان استقبال می کند، تأکید کرد که باید در این زمینه گام های عملی برداشته شود.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "سعود الفیصل" در سمیناری به مناسبت هشتادمین سال برقراری روابط بین عربستان و ایتالیا اظهار داشت: اگر این رویکرد جدید و تمایل ایران با گام های عملی همراه نباشد، بی فایده خواهد بود و تاثیر خود را از دست خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: سیاست ما این است که منطقه خاورمیانه عاری از سلاح های کشتار جمعی باشد و ایران و همه کشورها حق توسعه فناوری هسته ای را دارند اما کشورهایی که معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای را امضا کرده اند، نباید به سلاح هسته ای دست یابند و این در زمینه ایران نیز صدق می کند.
سعود الفیصل گفت: ما بدنبال رقابت تسلیحاتی هسته ای با ایران نیستیم اما اصرار داریم که ایران به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای پایبند باشد و شورای امنیت تصمیم اتخاذ کند که پایبندی ایران به این معاهده را تضمین کند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت