آیا دولت آمریکا تا 17 اکتوبر ورشکست می‌شود؟

شنبه 13 مهر 1392
20:45
آیا دولت آمریکا تا 17 اکتوبر ورشکست می‌شود؟ بيروت، العالم - کارشناس سیاسی لبنانی هشدار داد که ادامه بحران مالی بین کاخ سفید و کنگره آمریکا، ممکن است به اعلام ورشکستگی دولت "باراک اوباما" منجر شود.

"غسان العزی" روز شنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: آمریکایی ها مجبورند پایان بحران کنونی را فورا اعلام کنند، زیرا در صورت ادامه این وضع، دولت آمریکا ناچار خواهد شد تا قبل از 17 اکتبر جاری ورشکستگی خود را اعلام کند، چرا که کارمندان آمریکا اینک در مرخصی بدون حقوق به سر می برند و ممکن است این مرخصی تمدید شود.

العزی با بیان این که شمار کارمندان آمریکایی که در مرخصی بدون حقوق به سر می برند بسیار زیاد است، گفت: این امر شامل 80 درصد کارمندان وزات انرژی، 70 درصد کارمندان وزارت دارایی و هزاران تن از کارکنان پنتاگون می شود.

وی با اشاره به سابقه اختلاف موجود میان کنگره و دولت آمریکا، بیان داشت: از سال 1976 تا کنون 17 بار این  مشکل تکرار شده و هموراه کاخ سفید و کنگره در واپسین لحظات به توافق رسیده اند و بحران پایان یافته است.

این کارشناس سیاسی عرب با اشاره به این که شمار فقرای آمریکا حدود 46 میلون نفر است، گفت: طبق معمول راه حل بحران کنونی آمریکا در افزایش بدهکاری های این کشور نهفته است و در این میان بیشترین  فشار به فقرایی وارد می شود که با مشکلات فراوان روبرو هستند.

العزی همچنین با اشاره به حادثه تیراندازی اخیر در ورودی ساختمان کنگره، گفت: این حادثه در حالی رخ داده که هنوز سلاح در دست مردم این کشور است و اوباما نیز از ایستادن در برابر لابی سلاح در آمریکا عاجز است.

کارشناس لبنانی تصریح کرد: این رویداد (حادثه تیراندازی) پیامدهای ناگواری برای امنیت داخلی آمریکا به دنبال دارد، آن هم در حالی که سردمداران ایالات متحده ادعای تلاش برای برقراری امنیت در سراسر جهان را دارند.


MKH-5-10:45

 


 

 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم