تحصن نماینده زن عراقی برای نجات خانواده‌های بعقوبه

چهارشنبه 17 مهر 1392
20:25
تحصن نماینده زن عراقی برای نجات خانواده‌های بعقوبه نماینده زن پارلمان عراق، برای جلوگیری از کوچاندن خانواده های مورد تهدید القاعده در بعقوبه، در منازل آنان تحصن می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "مُنا العمیری" نماینده استان دیاله در مجلس نمایندگان عراق امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که در منازل خانواده هایی که القاعده تهدید به قتل اعضای آن کرده است، تحصن خواهد کرد.

العمیری همچنین اعلام کرد که با خود کفن به همراه خواهد داشت، زیرا به گفته وی در هر لحظه امکان کشته شدنش به دست القاعده وجود دارد. به گفته العمیری، تحصن او در منازل این خانواده ها پیامی به دولت و مجلس نمایندگان است که هر چه زودتر اقدامی برای سرکوب اعضای القاعده و گروه های خشونت طلب و افراطی انجام دهند.

عضو مجلس نمایندگان عراق افزود: القاعده خانواده هایی را در منطقه الکاطون در 6 کیلومتری غرب شهر بعقوبه مرکز استان دیاله تهدید به قتل کرده است که تحصن وی در منازل همین خانواده ها به زودی آغاز خواهد شد.

العمیری تاکید کرد: مردم بهای سنگین عقاید باطل گروه های مسلح افراطی از جمله القاعده را پرداخت می کنند و هدف از تحصن در خانواده های تهدید شده به قتل، مقابله با این گروه ها است. برخی خانواده های ساکن شهر بعقوبه به علت حملات القاعده عزیزان خود را از دست دادند و القاعده همه املاک آنها را به آتش کشیده و این خانواده ها سرانجام مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.

نماینده زن مجلس عراق افزود: القاعده اعضای خانواده های ساکن بعقوبه را برای نیل به اهداف تفرقه افکنانه خود به قتل می رساند، در حالی که اعضای این خانواده هیچ گناهی مرتکب نشده اند. 

تاکنون بیش از 400 خانواده ساکن بعقوبه خانه و کاشانه خود را ترک کرده اند و به منطقه ای دیگر کوچیده اند.

العمیری همچنین از مجلس نمایندگان خواست که کمیته ای را برای تحقیق درباره کوچاندن اجباری خانواده های شهر بعقوبه تشکیل دهد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است