اعتراض سوریه به حمایت برخی کشورها از تروریسم

شنبه 20 مهر 1392
10:29
اعتراض سوریه به حمایت برخی کشورها از تروریسم نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد تاکید کرد، حمایت برخی دولتها از تروریست ها و اعزام آنها به سوریه نقض آشکار قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "بشار جعفری" در نشست کمیته ششم امور حقوقی مجمع عمومی سازمان ملل برای بحث درخصوص بند مربوط به حاکمیت قانون در سطح ملی و بین المللی گفت: سوریه تاکنون از سازمان ملل چیزی ندیده است که نشان دهنده فعالیت و جدیت این سازمان در تضمین مبانی قوانین بین المللی و سرکوب کردن اقدامات غیرقانونی و تروریسم باشد؛ و این درحالی است که سوریه صدها نامه رسمی به نهادهای ذیربط سازمان ملل ارسال کرده و در آن توضیح داده است که ملت سوریه با حملات و تجاوزگری و نقض خطرناک اصول و مبانی قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل و اصل حسن همجواری مواجه هستند.

بشار جعفری تصریح کرد: بحران کنونی سوریه در نتیجه سیاست های دخالت آمیز برخی دولت های عربی و غربی در امور داخلی این کشور و تلاش برای تهدید امنیت و وحدت و ثبات و سلامت منطقه است، متاسفانه این کشورها با حمایت مالی و تسلیحاتی از عناصر تروریستی و مزدوران خارجی و اعزام آنها به سوریه این سیاستها را دنبال می کنند.
وی با انتقاد از برخورد دوگانه در سطح بین المللی و سکوت درقبال اشغالگری و جنایات رژیم صهیونیستی این سوال را مطرح کرد که آیا ادامه اشغال جولان سوریه و سایر سرزمین های عربی از سوی این رژیم به معنای اجرای حاکمیت قانون است، و آیا اصرار بر حاکمیت قانون از طریق چشم پوشی از جنایت های جنگی و تجاوزگری و جنایت های ضد انسانی اسرائیل تجلی می یابد؟ این اقدامات نقض آشکار ساده ترین مبانی قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل و اصول روابط دوستانه بین کشورها است.

جعفری خاطرنشان کرد: دولت سوریه پایبندی خود به همکاری با اخضر ابراهیمی نماینده ویژه سازمان ملل را بیان کرده و آمادگی خود را برای مشارکت بدون پیش شرط در اجلاس ژنو 2 اعلام داشته است.
وی افزود: سوریه بار دیگر بر لزوم پایبندی همه کشورها به مبانی قوانین بین المللی و سازمان ملل و حمایت از تقویت حاکمیت قانون در سطح ملی و بین الملی تاکید می کند.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم