کاترین اشتون: چارچوب پیشنهادی ایران را پذیرفتیم

چهارشنبه 24 مهر 1392
19:31
کاترین اشتون: چارچوب پیشنهادی ایران را پذیرفتیم مسئول هماهنگی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان جلسه مذاکرات گروه 5+1 با ایران، در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: گروه 5+1، چارچوب پیشنهادی ایران برای مذاکرات را پذیرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کاترین اشتون تصریح کرد: در این نشست، توافق شد که در تاریخ هفتم و هشتم نوامبر، دور دیگری از مذاکرات برگزار شود و علاوه بر آن درباره برگزاری نشست های دوجانبه میان کارشناسان ایران و گروه 5+1 نیز توافق حاصل شد.
وی با تاکید بر توافق طرف های مذاکرات بر محرمانه ماندن جزئیات مذاکرات، خاطر نشان کرد: درباره بعضی از مسائل به توافق رسیدیم و در خصوص پیشنهادات ارائه شده، نیازمند بررسی هستیم.
اشتون مذاکره گروه 5+1 با تیم جدید ایرانی را "مهم" توصیف و تاکید کرد: در آینده، به بررسی راه های اعتمادسازی میان ما و ایران خواهیم پرداخت و شیوه کار به این صورت خواهد بود که در چارچوب یک تیم عمل خواهیم کرد.
مسئول هماهنگی سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین از توافق بر سر برگزاری نشست هایی میان کارشناسان تحریم و دانشمندانی از ایران و گروه 5+1 خبر داد.

26

0% ...

آخرین اخبار

تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن


وال استریت ژورنال: بحران سوخت در آمریکا به مرحله جدی رسیده است


ادعای ترور یکی از فرماندهان مقاومت در جنوب غزه


تاکید ولایتی بر جایگاه ویژه عراق و اقلیم کردستان در سیاست خارجی ایران