انهدام باند اعزام تروریستها به سوریه در تونس

يکشنبه 28 مهر 1392
12:38
انهدام باند اعزام تروریستها به سوریه در تونس وزارت کشور تونس از دستگیری 219 نفر در این کشور خبر داد که در زمینه اعزام تروریستها به سوریه فعالیت داشتند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد العروی" سخنگوی وزارت کشور تونس در نشستی مطبوعاتی شمار افراد دستگیر شده مرتبط با اقدامات تروریستی داخل این کشور را نیز 317 نفر اعلام کرد.

وی تأکید کرد که شمار افراد دستگیر شده که در زمینه اعزام تروریستها به سوریه دست داشتند، به 219 نفر رسید.
العروی در این نشست که برای ارائه گزارش نتایج نهایی عملیات پاکسازی منطقه جبل التله شهر قبلاط از تروریست ها برگزار شده بود، گفت: در این عملیات 9 تروریست کشته و 4 نفر دستگیر شدند و مقادیری از انواع سلاح ها کشف و ضبط شد. به گفته وی اکثر تروریست ها تونسی هستند.
عروی همچنین از کشف نقشه حمله به مراکز دولتی و اماکن حساس تونس از تروریست ها خبر داد.
نیروهای امنیتی تونس فهرستی از اسامی شخصیت های امنیتی و سیاسی تونس را نیز کشف کردند که در لیست ترور تروریست ها قرار داشته اند.
سخنگوی وزارت کشور تونس، گروه تروریستی که قصد ترور شخصیت ها را داشتند، وابسته به گروه غیر قانونی "انصار الشریعه" دانست که در این کشور به عنوان گروهی تروریستی قلمداد می شود.
شایان ذکر است که تروریست ها پنج شنبه گذشته 2 نفر از نیروهای گارد ملی تونس را در شهر قبلاط به قتل رسانده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند