رسوایی حضور شناگر زن صهیونیست در قطر + عکس

چهارشنبه 1 آبان 1392
10:42
رسوایی حضور شناگر زن صهیونیست در قطر + عکس افشای حضور یک زن شناگر از رژیم صهیونیستی در مسابقات دوحه، رسوایی جدیدی را برای قطر به بار آورده است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، " أساف جبور " خبرنگار رژیم صهیونیستی در مطلبی با عنوان " امتناع تلویزیون قطر از پوشش خبری مراسم اعطای مدال پیروزی به تیم شنای اسرائیل " نوشت : تیم شنای " عامیت عفری " اسرائیل در مسابقات شنای قهرمانی جهان که در دوحه پایتخت قطر برگزار شد، پیروز شد و مدال گرفت ولی این کشور نتوانست خبر پیروزی تیم اسرائیل را پنهان کند، و متحمل عواقب آن شد .
جبور افزود:  تلویزیون قطر هنگام معرفی تیم عامیت عفری پرچمی سفید را به جای پرچم (رژیم) "اسرائیل" نشان داد ولی اعلام پیروزی این تیم شنا  با دو زبان انگلیسی و عبری تلاش تلویزیون قطر را برای سانسور این مساله ناکام گذاشت.
جبور اعلام کرد :  تیم شنای عامیت عفری در مسابقات شنای قهرمانی جهان توانست در شنای صد متر با کسب مدال نقره رتبه دوم را کسب کند .
سایت خبری  "اسرائیلی پاتریوتیسم" نیز تلاش تلویزیون قطر را برای سانسور مشارکت تیم رژیم صهیونیستی در مسابقات شنای قهرمانی جهان را یهودی ستیزی خواند و اعلام  کرد : "پرچم اسرائیل در ابتدای مسابقه در سالن شنا نصب شده بود ولی انتقادهای مکرر از قطر باعث شد که دولت این کشور پرچمی سفید را جایگزین کند."

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست