نگرانی صهیونیستها از توقف کمکهای آمریکا به مصر

پنج‌شنبه 2 آبان 1392
10:27
نگرانی صهیونیستها از توقف کمکهای آمریکا به مصر تصمیم دولت آمریکا برای متوقف کردن کمکهای نظامی و مالی سالیانه به مصر، صهیونیستها را نگران کرده است.
به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر کانال 2 رژیم صهیونیستی گفت: "دولت اوباما همه کمکهای مالی سالیانه به مصر را که به مبلغ یک ملیارد و سیصد ملیون دلار است متوقف نمی کند و تنها مبلغ باقی مانده از کمکهای نظامی امسال را که حدود 260 ملیون دلار می باشد تعلیق می کند."
وی افزود: "این کمکهای نظامی که به صورت موقت تعلیق شده است، شامل جنگنده های اف 15 و تانک و بالگردهای آپاچی و موشک است."
این گزارشگر صهیونیست خاطرنشان کرد: "یک مقام ارشد نظامی اسرائیلی به نیویورک تایمز گفته است، متوقف کردن کمکهای نظامی آمریکا به مصر تبعات گسترده ای به دنبال دارد که این تبعات از مصر فراتر رفته و تمام منطقه را دربر می گیرد. وی گفته است، آمریکا در حال عقب نشینی است و دیدگاه کشورهای منطقه را از عربستان تا مراکش نسبت به آمریکا تغییر می دهد."
گزارشگر صهیونیست افزود: "اسرائیل رسما به تصمیم جدید واشنگتن برای کاهش کمکهای نظامی به مصر، واکنشی نشان نداده است، آمریکا تحولات اخیر مصر را کودتای نظامی نمی داند، زیرا در غیر این صورت تمام کمکهای مالی و نظامی به مصر را متوقف می کرد."
0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است


شرکت ایرانی اراک ۶۰ سال پیش‌پیشرو در صنعت تولید تجهیزات


حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟


آرامش و امنیت اقتصادی در تعز به روایت العالم+ ویدیو


ذره ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نمی شود +ویدیو


به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران


تکذیبیه ارتش یمن درباره اتهام حمله به عمق عربستان


پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد


حمله موشکی یمن به اتاق عملیات نیروهای هم پیمان عربستان