کیف‌پولی که‌مانع ولخرجی می‌شود !

يکشنبه 5 آبان 1392
10:36
کیف‌پولی که‌مانع ولخرجی می‌شود ! برای خرید باید پول خرج کرد، گاهی اوقات انسان ها به قدری غرق خرید می شوند که فراموش می کنند در حال صرف پس اندازشان هستند.

مخترعان به تازگی کیف پولی ساخته اند که می تواند از زیاده روی در خرید کردن جلوگیری کند. این کیف پول زمانی که درحال خرج اضافی باشید از دست خارج شده و با چرخ هایی که روی آن نصب شده است پا به فرار میگذارد.

درون این کیف پول بلندگوهایی نیز نصب شده است که هشدارهای مختلف پخش می کند و به شما یادآوری می کند که نباید خرج بیش از درآمد داشته باشید. این کیف پول همچنین در شرایط خاص می تواند با والدین صاحب کیف نیز ارتباط برقرار کند.

 

 

 

 

 

 



سازندگان ژاپنی کیف پول می گویند این کیف پول با توجه به میزان پولی که از آن خارج می شود کار می کند و اگر از سقف مجازی فراتر رود پا به فرار می گذارد. در صورتی که صاحب کیف نیز آن را بگیرد، کیف شروع به فریاد زدن و درخواست کمک خواهد کرد.

طبق آماری که سازندگان این کیف گرفته اند، ابداع جالب آن ها می تواند تا 80 درصد مواقع مفید باشد زیرا فرد پس از گرفتن کیف به خودش آمده و متوجه می شود که نباید بیش از حد مجاز خرج داشته باشد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تداوم یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی


۱۳ عملیات حزب‌الله لبنان علیه صهیونیست‌ها+ فیلم


نگرانی چین از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه؛ پکن بر پایداری آتش‌بس و دیپلماسی تأکید کرد


تأکید بر روابط دوستانه و تاریخی تهران و باکو در پیام عراقچی به وزیر خارجه آذربایجان


بقائی: آمریکا نمی‌تواند دنیا را از واقعیت جنایاتش منحرف کند


ارتش: لحظه‌ای از تلاش برای دفاع از آرمان‌های امامین انقلاب غافل نشده‌ایم


شهردار غزه: ۸۵درصد تأسیسات شهری غزه از بین رفته است


نیروهای مسلح تا پای جان از کیان ایران و انقلاب دفاع می‌کنند


شبکه ۱۲ اسرائیل: توافق ترامپ و نتانیاهو برای ضاحیه فقط تهدید بود نه حمله


۷ نفر در حمله پهپادی اوکراین به یک اتوبوس کشته شدند/ آسیب زیرساخت‌ها در سن‌پترزبورگ