کردهای سوریه چند منطقه دیگر را پاکسازی کردند

چهارشنبه 15 آبان 1392
09:03
کردهای سوریه چند منطقه دیگر را پاکسازی کردند نیروهای مردمی کرد سوریه اعلام کردند که در ادامه درگیری با گروه‌های مسلح و تروریستی، مناطق بیشتری را از این گروه‌ها پاکسازی کرده‌اند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، کردهای سوریه تأکید کردند که در سومین روز درگیری‌ با تروریستها توانستند عناصر مسلح را از چند منطقه دیگر بیرون برانند. این درحالی است که گروه های  تروریستی مدعی شدند که دست به "عقب نشینی تاکتیکی" زده اند.
مرکز موسوم به "دیده بان حقوق بشر سوریه" به نقل از "ریدور خلیل" سخنگوی نظامی حزب "وحدت دموکراتیک کرد" در سوریه تأکید کرد: کردها شهر مرزی "رأس العین" در استان "الحسکه" (شمال شرقی سوریه) را تحت کنترل خود در آوردند.
بر اساس این گزارش، کردهای سوریه گروه های مسلح را از حدود 19 درصد از شهرهای این منطقه بیرون رانده اند.
ریدور خلیل خاطرنشان کرد، پیشرفت‌های اخیر پس از 3 روز درگیری شدید صورت گرفته است.
وی در خصوص ادعای گروه های مسلح مبنی بر عقب نشینی تاکتیکی از این مناطق گفت: آنها (گروه‌های تروریستی) عقب نشینی نکردند بلکه شکست خوردند. آنها تهدیدی برای مناطق کرد نشین بودند، به همین دلیل آنها را بیرون راندیم.
اکنون بیشتر گروه های مسلح و تروریستی به ویژه "جبهه النصره" در شهر شمالی "تل ابیض" نزدیک مرز ترکیه مستقر هستند.
خلیل تأکید کرد که کردهای سوریه پیشروی خود را به سوی شهر "تل ابیض" ادامه می دهند. زیرا تا هنگامی که گروه های مسلح حضور دارند مناطق ما را تهدید می کنند . ما همه مناطق بین تل ابیض و رأس العین را پس می گیریم.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد