گسترش مناسبات قاهره - مسکو و نگرانی رژیم صهیونیستی

پنج‌شنبه 16 آبان 1392
15:10
گسترش مناسبات قاهره - مسکو و نگرانی رژیم صهیونیستی العالم - گسترش مناسبات مصر با روسیه در پی کمرنگ شدن روابط قاهره با واشنگتن، صهیونیستها را از تبعات تغییر ساختار سیاستهای خارجی مصر، نگران کرد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری العالم، "تسفی یحزیکلی" کارشناس مسائل خاورمیانه کانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره تصریح کرد: روابط مصر با روسیه رو به گسترش است و در مقابل گرمای ایجاد شده در روابط این دو کشور، رابطه قاهره با عربستان و آمریکا رو به کم رنگ شدن است. یک مقام عالیرتبه اطلاعاتی روسیه با سفر به مصر یک برنامه اقتصادی برای رهایی از بحران به مصریها ارائه داد و لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز در صدد سفر به مصر است.
وی با اشاره به اینکه "نبیل فهمی" وزیر امور خارجه مصر بمنظور مذاکره با مسؤولان روس عازم موسکو شد ، افزود : روسها همواره شرایط جدید منطقه را تحت نظر دارند.
یحزیکلی با مطرح کردن این سؤال که "بندر بن سلطان" رئیس سرویس اطلاعاتی عربستان که  باید به روابط مستحکم خود با آمریکاییها پایبند باشد، نزد پوتین چه می کند؟، گفت: وی می خواهد به آمریکاییها نشان دهد همپیمانانشان در منطقه آنطور که گمان می رفت، به واشنگتن وفادار نیستند.
وی افزود: عربستان در پی نزدیک شدن آمریکا به ایران و قطع بخشی از  کمکهای واشنگتن به مصر این سیاست را اتخاذ کرد.
وی گفت: بهار عربی که ما در اسرائیل آن را زلزله خاورمیانه می نامیم، مسکو را به تغییرهمپیمانان سوق داد.روسها که پیش از این تنها از ایران و سوریه سخن می گفتند، امروز گام خود را فراتر برده و مصر را دروازه ای به سوی آفریقا می دانند و عربستان را برای همکاری مناسب می بینند.
وی خاطرنشان کرد : عملکرد روسیه، مصریها را امید وار کرد زیرا آنها نیازمند کمکهای مالی کشورهای بزرگ جهان هستند.مرسی در سفر خود به مسکو از پوتین کمک مالی خواست و اما پوتین در آن زمان درخواست وی را رد کرد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود