مشعل المپیک سوچی به زمین بازگشت+عکس

سه شنبه 21 آبان 1392
15:36
مشعل المپیک سوچی به زمین بازگشت+عکس العالم- مشعل بازی‌های المپیک زمستانی 2014 سوچی پس از یک راهپیمایی در خارج از ایستگاه بین المللی فضایی روز گذشته به زمین بازگشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم تفاوت ارسال مشعل المپیکی 2014 به ایستگاه بین‌المللی فضایی با مشعلی که در المپیک 1996 با شاتل آتلانتیس به فضا برده شده در این بود که در این دوره فضا نوردان با مشعل المپیک راه‌پیمایی نیز کردند.

این مشعل که به همراه فضاپیمای TMA-09M با یک پرواز شش ساعته به ایستگاه بین المللی فضایی ISS برده شده بود، پس از یک اقامت دو روزه به همراه فضانوردان جایگزین به زمین بازگردانده شد.

مشعل بازی‌های المپیک زمستانی 2014 سوچی علاوه بر آنکه در فضا گردانده شد، پیش از این به قطب شمال برده شده بود و قرار است در ادامه این سفرعجیب به دریای بالکان نیز برده شود.

المپیک زمستانی 2014 سوچی در روسیه از 7 تا 23 فوریه (18 بهمن تا 4 اسفند) برگزار می‌شود.

این دوره از بازی‌های المپیک زمستانی با 50 میلیارد دلار هزینه گران‌ترین المپیک زمستانی در تاریخ را رقم زده است.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود