بازداشت 4 زن با تشدید محدودیتها در بحرین در ماه محرم

چهارشنبه 22 آبان 1392
14:43
بازداشت 4 زن با تشدید محدودیتها در بحرین در ماه محرم تشدید سختگیری و محدودیتها در بحرین از سوی نیروهای رژیم آل خلیفه در ماه محرم، با تظاهرات ضد دولتی در سنابس، ستره و کرزکان همراه شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رژیم آل خلیفه جهت ایجاد محدودیت در برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) اقدام به ایجاد موانع و ایست بازرسی هایی در مناطق مختلف این کشور کرده است. این قوانین عبور و مرور جدید از ابتدای ماه محرم مورد اعتراض شهروندان بوده است.

روز گذشته رژیم آل خلیفه 4 زن سرنشین خودرویی را پس از درگیری لفظی بازداشت کرد.

این 4 شهروند بحرینی قصد عبور از مسیری را داشتند که در یک ایست بازرسی متوقف شده و با الفاظ زشت ماموران آل خلیفه مواجه شدند.

محمد صلاح، قائم مقام دادستانی منامه پایتخت بحرین در این خصوص گفت دادستانی تحقیقات خود را علیه این 4 زن بازداشت شده آغاز کرده است.

اقدامات امنیتی نیروهای رژیم آل خلیفه در ماه محرم، باعث برگزاری تظاهرات در سنابس، ستره و کرزکان با هدف بزرگداشت عاشورای حسینی، تأکید بر وفاداری به شهدای انقلاب، مخالفت با ظلم و تاکید بر تداوم انقلاب شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد