عبدالعظیم الوادی رئیس شورای روستای قصره در مصاحبه با قدس پرس گفت : نظامیان صهیونیست به روستای قصره حمله کردند و جوانان فلسطینی توانستند دو نفر از آنها را در یکی از منازل حبس کنند تا اینکه ارتش رژیم صهیونیستی نیروهای بیشتری را به روستا اعزام کرد و آن دو نظامی را نجات دادند.
الوادی افزود : این دو نظامی هنگام حبس با سنگ هایی که جوانان فلسطینی به سوی آنها پرتاب کرده بودند ، به شدت زخمی شده بودند .
الوادی گفت : نظامیانی که به روستا اعزام شده بودند ، با گلوله ، گاز اشک آور و گلوله های صوتی به جوانان فلسطینی حمله کردند و آنها را از محل حبس دو نظامی مذکور دور کردند و دو نظامی را سریعا با خود بردند تا آنان را درمان کنند.
به گفته شاهدان عینی ؛ 15 فلسطینی درپی حمله صدها نظامی صهیونیست به روستای قصره به ضرب گلوله زخمی شدند و دهها فلسطینی دیگر نیز به علت اصابت ترکش های گلوله و استنشاق گازهای اشک آور زخمی و مصدوم شدند .
شاهدان افزود : نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی با ده ها خودروی نظامی به روستای قصر حمله کردند و برخی از فلسطینی ها در مساجد با بلندگو ساکنین روستای قصره را به مقابله با صهیونیستها فراخواندند.
شاهدان اعلام کردند : قبل از حمله نظامیان به روستای قصره ، ده ها شهرک نشین صهیونیست به این روستا حمله کردند و بیش از 50 نهال زیتون را از ریشه کندند و دو گلخانه را تخریب کردند .
روستای قصره بین 3 شهرک صهیونیست نشین " مجدالیم ، ایش کودش و کیدا " واقع است.
.