غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در "ریهها" شده و در "سیستم گوارشی" تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح "هورمون گرسنگی" را میگیرد.
گفتنی است؛ امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارند.
بوی فلفل "کلسترول" را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب "سیستم قلبی و عروقی بدن" میشود.
از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.